Does MD Watermark work under Joomla 3.9.20?

Moderator: mindphp

Balazs
PHP Newbie
PHP Newbie
Posts: 4
Joined: 16/07/2020 4:44 pm

Does MD Watermark work under Joomla 3.9.20?

Post by Balazs »

Hello,

I installed the plugin, but it doesn't seem to work under Joomla 3.9.20.
Any idea?

Joomla! 3.9.20
MD Watermark 1.0.3
https://extensions.joomla.org/extension/md-watermark/
https://www.mindphp.com/en/joomla/news- ... rk-en.html

User avatar
mindphp
ผู้ดูแลระบบ MindPHP
ผู้ดูแลระบบ MindPHP
Posts: 25208
Joined: 22/09/2008 6:18 pm
Contact:

Re: Does MD Watermark work under Joomla 3.9.20?

Post by mindphp »

It work for Joomla 3.9.x.
pls. screenshot step by step
ติดตาม VDO: http://www.youtube.com/c/MindphpVideoman
ติดตาม FB: https://www.facebook.com/pages/MindphpC ... 9517401606
หมวดแชร์ความรู้: https://www.mindphp.com/forums/viewforum.php?f=29
รับอบรม และพัฒนาระบบ: https://www.mindphp.com/forums/viewtopic.php?f=6&t=2042

Balazs
PHP Newbie
PHP Newbie
Posts: 4
Joined: 16/07/2020 4:44 pm

Re: Does MD Watermark work under Joomla 3.9.20?

Post by Balazs »

1. I installed Joomla! 3.9.20 + Default sample data
2. I Installed MD Watermark 1.0.3 plugin.
3. I added a random image to the main article.
Jegyzet 2020-07-16 140002.jpg
Jegyzet 2020-07-16 140002.jpg (185.55 KiB) Viewed 382 times
4. I configured and enabled the plugin.
Jegyzet 2020-07-16 140003.jpg
Jegyzet 2020-07-16 140003.jpg (74.28 KiB) Viewed 382 times
5. I refreshed my site, but the watermark is not visible.
Jegyzet 2020-07-16 140004.jpg
Jegyzet 2020-07-16 140004.jpg (176.52 KiB) Viewed 382 times

User avatar
mindphp
ผู้ดูแลระบบ MindPHP
ผู้ดูแลระบบ MindPHP
Posts: 25208
Joined: 22/09/2008 6:18 pm
Contact:

Re: Does MD Watermark work under Joomla 3.9.20?

Post by mindphp »

pls. recheck your image watermark.
recommend small image.
ติดตาม VDO: http://www.youtube.com/c/MindphpVideoman
ติดตาม FB: https://www.facebook.com/pages/MindphpC ... 9517401606
หมวดแชร์ความรู้: https://www.mindphp.com/forums/viewforum.php?f=29
รับอบรม และพัฒนาระบบ: https://www.mindphp.com/forums/viewtopic.php?f=6&t=2042

Balazs
PHP Newbie
PHP Newbie
Posts: 4
Joined: 16/07/2020 4:44 pm

Re: Does MD Watermark work under Joomla 3.9.20?

Post by Balazs »

I set this arrow, but it still doesn't appear.
pngwave.png
pngwave.png (394 Bytes) Viewed 380 times

User avatar
mindphp
ผู้ดูแลระบบ MindPHP
ผู้ดูแลระบบ MindPHP
Posts: 25208
Joined: 22/09/2008 6:18 pm
Contact:

Re: Does MD Watermark work under Joomla 3.9.20?

Post by mindphp »

test add new article and create menu to this article.
ติดตาม VDO: http://www.youtube.com/c/MindphpVideoman
ติดตาม FB: https://www.facebook.com/pages/MindphpC ... 9517401606
หมวดแชร์ความรู้: https://www.mindphp.com/forums/viewforum.php?f=29
รับอบรม และพัฒนาระบบ: https://www.mindphp.com/forums/viewtopic.php?f=6&t=2042

Balazs
PHP Newbie
PHP Newbie
Posts: 4
Joined: 16/07/2020 4:44 pm

Re: Does MD Watermark work under Joomla 3.9.20?

Post by Balazs »

Its works! The key is the browser cache. If I open the site in private window (or clear your browser cache), than the watermark will appear.
Jegyzet 2020-07-16 172748.jpg
Jegyzet 2020-07-16 172748.jpg (212.63 KiB) Viewed 369 times

Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “English Language”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest